Vacature Ervaren Assistent-Accountant m/v

In deze functie stel je jaarrekeningen op en adviseer je ondernemers bij hun korte en lange termijn strategie. Aangezien je over een gedegen kennis en een ruime ervaring beschikt op het terrein van accountancy en fiscaliteit, ben je goed in staat beginnende assistenten te begeleiden bij hun werkzaamheden. Je bent niet iemand die graag afwacht maar je neemt liever zelf initiatief. Je legt dan ook makkelijk contact en weet anderen te motiveren. Je bent prima in staat zelfstandig te werken, maar weet dat optimale dienstverlening een teamsport is. Als opleiding heb je een HBO – opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond. Het volgen van verdere cursussen vind je geen probleem.

Voor de vacature geldt dat het salaris en de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming is met de aard van de functie. Tevens verwachten wij dat je voor het vervullen van deze functie 32 tot 40 uur per week beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Niek Reith of Wim ten Böhmer.

Direct reageren kan ook via ons contactformulier of emailadres info@rentb.nl

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Welke Assistent-Accountant komt ons team versterken?

Reith & Ten Böhmer Accountants en Belastingadviseurs is een full-service kantoor dat werkt in de volle breedte van de accountancy en fiscale advisering. Wij begeleiden ondernemers op alle terreinen: van ondernemingsplan tot financieringsvorm, van administratie tot belastingaangifte en van jaarrekening tot prognose. Daarnaast mogen wij op grond van onze Wta-vergunning ook wettelijke controles uitvoeren. Tevens adviseren wij in bijzondere situaties als fusie, bedrijfsoverdracht en estate planning. Wij staan voor hoge kwaliteit, een actieve houding en maximale betrokkenheid. Wij denken graag een paar stappen verder dan alleen de gestelde vraag. Ons kantoor is gevestigd op een prominente locatie langs de A15 in Andelst. Ons team bestaat momenteel uit 20 medewerkers. De werksfeer is prettig en informeel.