Reith & Ten Böhmer biedt veel meer dan een luisterend oor

Betrokkenheid, vertrouwen, een nauwe band met de klant; het zit allemaal in het DNA van Reith & Ten Böhmer. Voor hun klanten lossen ze niet alleen financiële en fiscale kwesties op, ze zijn bovendien vertrouwenspersoon. Een rol die veel verder gaat dan het bieden van een luisterend oor alleen.

Spin in het web

“We hebben een heel nauwe band met onze klanten”, zegt Niek Reith. “Die gaat ver. We noemen onszelf niet voor niks wel eens de huisarts van de ondernemer.” Een sterke vertrouwensband ontstaat tijdens de samenwerking tussen Reith & Ten Böhmer en hun klanten vanzelf. “Als accountants en belastingadviseurs staan we ondernemers uiteraard bij in financiële en fiscale kwesties”, legt Marco Franzen uit. “Dat is tenslotte wat je van een accountantskantoor mag verwachten. Maar daar blijft het niet bij. Financiën spelen door in alle aspecten van een bedrijf én in het persoonlijk leven van de ondernemer. Niet zo gek dat we op al die gebieden dus ook klaar staan voor onze klanten. We zijn de spin in het web en begeleiden de ondernemer in het zoeken naar de juiste richting. Vertrouwd en persoonlijk.”

Buiten kantooruren

Reith & Ten Böhmer is breed georiënteerd, met klanten in binnen- en buitenland. “We kennen ze  stuk voor stuk”, zegt Wim ten Böhmer. “En we staan altijd voor ze klaar. Dat zit nou eenmaal in ons karakter.” Niet alleen zakelijk, ook privé. “Kantooruren zeggen ons niet zoveel. We halen het maximale eruit en als dat na vijf uur moet gebeuren, dan is dat maar zo. Snel schakelen is ons bekend. De ondernemer hoeft maar te roepen en we zorgen ervoor. Als iets morgen af moet zijn, dan gebeurt dat ook.”

Bedrijfsvideo

Woorden zeggen veel, maar onze bedrijfsvideo laat écht zien wat ons anders maakt. Van de glimlach bij ontvangst tot de gedetailleerde analyses die we bieden, wij zijn uw strategische partner in elk financieel en fiscaal aspect.

De kracht van een persoonlijke aanpak

Reith & Ten Böhmer bestaat uit een hecht team van Accountants en Belastingadviseurs, die hun expertise aanwenden om ondernemers in de volle breedte te adviseren. Reith & Ten Böhmer verleent -met succes- diensten aan organisaties zowel in de profit als in de non-profit sector. Het zijn professionals die graag met u meedenken en vooral: vooruit denken. Deze pro-actieve houding wordt gekoppeld aan maximale betrokkenheid. Reith & Ten Böhmer is dan ook ‘ondernemer met de ondernemer’.