Een leuke job !

Ben jij op zoek naar een leuke job? Is het jouw vak om als assistent- accountant ondernemers te ontzorgen en hen te begeleiden en te helpen bij het voeren van hun financiële administratie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw baan eruit?

Heb jij je studie in de richting administratie/economie niveau 4 aan het MBO (bijna) afgerond en wil je graag aan de slag? Binnen ons kantoor, dat centraal en filevrij is gelegen aan de A15 in Andelst, vind je nationale en internationale klanten in zowel de samenstel- als de controlepraktijk. Als assistent-accountant draag je zorg voor het voeren van de financiële administraties van onze klanten, je stelt daarbij eventueel ook de benodigde periodieke financiële overzichten op. Dat doe je niet alleen, want je wordt daarbij ondersteunt en geholpen door meer ervaren collega’s. Volgens ons haal je het beste uit jezelf door het vertrouwen dat je krijgt vanuit onze klanten en de werkomgeving. Bij Reith & Ten Böhmer vinden we zelfstandigheid en een gezonde dosis vrijheid dan ook belangrijke factoren om optimaal te functioneren.

 Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime baan (36 – 40 uur) als assistent-accountant in een prettige en informele werksfeer. Daarbij zul je zelfstandig contact onderhouden met je eigen klantenportefeuille. Wij bieden je mooie primaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de aard en de zwaarte van de functie. Deze kunnen als concurrerend worden beschouwd. Uiteraard behoren hier ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij, zoals een tantièmeregeling en een pensioenregeling. Vanuit jouw functie liggen er goede doorgroeimogelijkheden.

 Wat vragen wij?

Wordt jij uitgedaagd door deze functieomschrijving? Dan praten we graag verder!
Het is voor ons belangrijk dat je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt (bijna) een administratie opleiding niveau 4 afgerond aan een ROC of andere aanbieder van MBO onderwijs;
  • Je hoeft voor deze functie nog geen specifieke werkervaring te hebben, heb je dat wel, dan is dat een pré;
  • Je hebt een brede algemene ontwikkeling, je bent betrokken en leergierig;
  • Je wilt het uiterste uit je carrière halen. Je bent neemt graag initiatief en je houdt van aanpakken en vindt het ook leuk om verder te studeren in je vak;
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het prettig om in contact te staan met je collega’s en met klanten.

Word jij enthousiast van deze functie?

Neem dan contact met ons op! Stuur je CV met een motivatiebrief per e-mail naar Niek Reith (nreith@rentb.nl) of Wim ten Böhmer (wtenbohmer@rentb.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Welke Assistent-Accountant komt ons team versterken?

Reith & Ten Böhmer Accountants en Belastingadviseurs is een full-service kantoor dat werkt in de volle breedte van de accountancy en fiscale advisering. Wij begeleiden ondernemers op alle terreinen: van ondernemingsplan tot financieringsvorm, van administratie tot belastingaangifte en van jaarrekening tot prognose. Daarnaast mogen wij op grond van onze Wta-vergunning ook wettelijke controles uitvoeren. Tevens adviseren wij in bijzondere situaties als fusie, bedrijfsoverdracht en estate planning. Wij staan voor hoge kwaliteit, een actieve houding en maximale betrokkenheid. Wij denken graag een paar stappen verder dan alleen de gestelde vraag. Ons kantoor is gevestigd op een prominente locatie langs de A15 in Andelst. Ons team bestaat momenteel uit 20 medewerkers. De werksfeer is prettig en informeel.