Wettelijke controle

Reith & Ten Böhmer voert wettelijke controles uit voor middelgrote en grote ondernemingen. Als een onderneming voldoet aan een aantal grootte-criteria, is het verplicht een controle te laten uitvoeren door een accountantskantoor dat beschikt over een AFM-vergunning. Reith & Ten Böhmer beschikt over deze vergunning en voert deze controle graag voor u uit. Wanneer u de wettelijke controle door Reith & Ten Böhmer laat uitvoeren, ontvangt u een controle verklaring. Daarnaast ontvangt u de bevindingen die uit de controle naar voren zijn gekomen. U kunt hierbij denken aan mogelijkheden tot liquiditeitsverbetering, rendementsverbetering, verbeterpunten voor uw administratieve organisatie en interne beheersing en fiscale aandachtspunten.

Ervaring

Het controleteam van Reith & Ten Böhmer is gespecialiseerd in het uitvoeren van wettelijke controles en heeft ervaring in tal van verschillende branches. De klantenkring is breed gevarieerd en bestaat onder andere uit ondernemingen in de groothandel, de bouw, de zakelijke dienstverlening en uit non-profit-organisaties.

Meer dan...

Betrokkenheid, vertrouwen, een nauwe band met de klant; het zit allemaal in het DNA van Reith & Ten Böhmer. Voor hun klanten lossen ze niet alleen financiële en fiscale kwesties op, ze zijn bovendien vertrouwenspersoon. Een rol die veel verder gaat dan het bieden van een luisterend oor alleen.